Apples tidigare hörlurar som är i samma form och material som deras senaste lanserade hörlurar, har fått lite kritik för att man får ont i öronen av dem. Därför har många valt att köpa ett par hörlurar med mjuk snäcka från ett annat håll. Detta problem kommer de antagligen inte få längre om de väljer att använda sig av Apples nya AirPods. De nya hörlurarna formar örat som smäcken och sitter kvar bättre än förväntat. Givetvis trillar de häller inte ur om man skakar snabbt och mycket på huvudet, vilket är bra om du använder dem när du tränar eller dansar exempelvis.

Hörsnäckan ser likadan ut

Som du säkert har sett på bilder om den nya telefonens hörlurar så ser snäckan exakt ut som den tidigare hörluren Apple skickade med i ett köp av Iphone eller Ipad. Skaftet som finns på AirPods går vanligtvis lite nedanför örat och själva snäckan formar som sagt ögat väl och det är ett fantastiskt ljud i dem.

Många kritiker ville inte tro från en början att Apples nya lansering av hörlurar var något vidare, men dem allra flesta kunde inte ljuga. De nya AirPods uppfyller de flesta kraven som en normalanvändare har, till och med kan du träna i dem utan att de trillar av, givetvis beroende på vad du har för öronform. Annars är de nya hörlurarna ett under som antagligen kommer slå igenom stort när de har nått ut till folket. Det som även är ett plus i kanten med dessa hörlurar är att musiken och ljudet är otroligt bra även när man tränar. Detta kan vara svårt och tänka sig då säkert du som väldigt många andra tänker sig att all fokus i hörluren ligger på att hålla sig kvar i örat. Men Apple har chockat oss förut och har även gjort det igen. En annan bra sak med AirPods är att de isolerar ljudet från omvärlden väldigt bra, vilket gör att du som exempelvis använder hörlurar när du tränar på gym och försöker överrösta musiken i lokalen, har stor användning av dessa. Ett annat exempel kan vara du som använder hörlurar när du pluggar för att kunna koncentrera sig från allt prat i klassrummet. Då är nya AirPods perfekt för dig.

Går att köpa separat

Du som verkar intresserad av dessa hörlurar men känner ändå att du inte vill köpa en helt ny Iphone 7 för att kunna få dem, behöver inte känna så. Det är nämligen så att så länge du använder sig av en produkt från Apple som stöds av uppdateringen IOS 10, kan du enkelt och smidigt koppla in dina nya AirPods. Har du en tidigare Apple Watch som du vill koppla ihop med dina nya hörlurar krävs det att din Apple Watch stöds av Watch OS 3. Samma gäller om du vill koppla ihop dina AirPods med din Mac, att din dator stöds av uppdateringen Mac OS Sierra.

Apple har som du tidigare läste överraskat oss igen, vilket vi inte kan annat än att applådera åt. Företaget är otroligt skickligt och ska ha all ära för det.

Undated handout photo issued by Apple of Apple Airpods unveiled during Apple's live event in San Francisco. PRESS ASSOCIATION Photo. Issue date: Thursday September 8, 2016. The AirPods contain sensors that can tell when they are in a user's ears, and can be connected to an iPhone or Apple Watch just by opening the smart box they come in, that also charges them. See PA story TECHNOLOGY iPhone. Photo credit should read: Apple/PA Wire NOTE TO EDITORS: This handout photo may only be used in for editorial reporting purposes for the contemporaneous illustration of events, things or the people in the image or facts mentioned in the caption. Reuse of the picture may require further permission from the copyright holder.